Winactie: Win foto op hout t.w.v. €77,75!

Verrassing!! In samenwerking met Fotoophoutstunter.nl heb ik een mooie winactie. Dit weekend wordt het súper mooi weer en komen veel families bij elkaar, oftewel: de perfecte ingrediënten voor een fotoshoot. Of je nu een fotograaf laat komen of je hebt zelf een foto gemaakt van je te schattige neefje voor het eerst in het gras… Doe mee en win een foto op hout!

Vaak maak je veel foto’s, zeker nu er op elke smartphone een goede camera zit. Maar wat doe je er vervolgens mee?

Foto op hout aan de muur
cofHet is bewezen dat mensen die bewust mooie herinneringen maken en koesteren, gelukkiger zijn. Omdat je bewust bezig bent met je leven. Een foto aan de muur helpt daarbij. Je ziet zo’n foto elke dag. Natuurlijk kijk je er de ene keer meer naar dan de andere keer, maar hij blijft terug komen. Dat ene mooie moment, blijft je zo steeds weer vreugde geven.

Na onze trouwdag bestelden wij onze trouwfoto voor aan de muur. We leefden super zuinig om uit de schulden te komen, maar op die foto hebben we niet bezuinigd. 1 x 1,5 meter was ‘ie. En dan moet je je voorstellen dat we toen in een klein flatje woonden. Die foto was zo ongeveer de hele muurbekleding. Maar wat was het tof! En iedereen die op bezoek was, bleef even voor de foto staan kijken. Gouden herinneringen.

Winactie foto op hout
Maar goed, what about de winactie natuurlijk! Even op een rijtje:

Wat win je:

– Als je wint, win je een foto op hout van 80 x 60 cm. Lekker groot, dus goed geschikt voor boven de bank bijvoorbeeld.
– De foto op hout is voor binnen, dus niet voor buiten;
– Als je wilt, kun je gratis voor een whitewash-behandeling kiezen. Met een whitewash-behandeling zijn de kleuren van de foto nog krachtiger;
– Fotoophoutstunter.nl hanteert gratis verzending vanaf 48 euro, daar zit deze winactie boven;
– Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden, dus je hebt hem ook nog eens snel in huis!

Wat moet je doen om te winnen?
Te tof toch? Dus… wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?
1. Volg mij op instagram;
2. Reageer onder deze post op instagram waarom jij de foto op hout moet winnen!
3. Vervolgens loot ik woensdag 24 april tussen de reacties. Dat doe ik om 20:00, dus tot die tijd kun je mee doen.

Wat als je niet gewonnen hebt?
Helaas kan niet iedereen winnen… Heb je straks niet gewonnen, maar zag je die mooie foto al helemaal aan de muur hangen? Bestel hem dan gewoon, ik geef je twee links om je op weg te helpen. Zo heb je een zo goedkoop mogelijke foto op hout of aluminium, maar ook een heel zware kwaliteit. En daar houden we van!
Je favoriete foto op hout staat mooi in een landelijk interieur. Wist je dat je je foto tegenwoordig ook op steigerhout kunt laten drukken? Dat geeft direct een stoere uitstraling. Heb je een industrieel interieur? Daar past een foto op aluminium heel goed bij.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s