Slagletter sieraden – winactie

Tegenwoordig klinkt hier regelmatig hard gehamer in huis. Ik heb al even naar de buren gebeld. Ik heb namelijk mijn eigen Etsyshop die ik nu aan het vullen ben met geslagletterde sieraden. 

Ik maak armbanden en hangers met je naam, de namen van je kinderen, je trouwdatum, een fijne positieve spreuk of wat je ook maar wilt. Daarnaast maak ik mijn eigen ontwerpen met vogels, flamingo’s, strikjes, hartjes, en wat al niet meer. In een Etsyshop is het belangrijk dat je mooie foto’s laat zien en verschillende mogelijkheden. En daar komt’ ie…

IMG_20190409_115508_239Winactie
Vanavond maak ik deze armband, met een naam of datum in het midden. Daarna maak ik er een foto van en plaats ik de foto bij de andere foto’s in de Etsy shop. Nu kan ik natuurlijk gewoon een random naam kiezen maar dat vind ik zonde van het materiaal. Daarnaast vind ik het veel leuker om gelijk iemand blij te kunnen maken. Daarom kun je deze armband winnen!
Hoe: reageer op mijn laatste post op mijn Instagram. Je hebt tot 20:00 de tijd, daarna loot ik tussen de reacties. Win je, dan krijg je deze armband, met jouw naam of een datum naar keuze, gratis opgestuurd. Houd mijn Instagram ook in de gaten want er komen meer van deze acties!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s