Tip: Nieuwe designs BuJo Mus Creatief

Mus Creatief komt met een serie nieuwe Bullet Journals! De designs zijn geïnspireerd op de jaren ’70, ’80 en ’90. Super gaaf dat ze zich op deze retro en vintage jaren hebben geïnspireerd, ik ben fan!

Deze week liggen ze voor een tientje bij de Bruna (niet online). De bladzijden aan de binnenkant zijn wit in plaats van het normale gebroken wit. Sommige bujo’ers vinden dat geweldig, van mij had het gebroken wit mogen blijven. Zeker omdat het jaren ’70-’90 is, daar hoort toch een beetje old-school papier bij? Zeker bij de BuJo met de oranje cirkels had gebroken wit papier veel beter gestaan. Maar ja, niet alles in het leven is zoals je het zou willen 😉

Hieronder vind je linkjes naar de BuJo’s:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s