Handgetekende kleurplaat WIDM

IMG_20190316_154503_1_resized_20190316_054814688Voor ‘Wie is de Mol?’, Avrotros, maakte ik een handgetekende kleurplaat. Vandaag was de WIDM-fandag en werd de kleurplaat voor het eerst gepubliceerd. Hoe tof! Ik heb genoten… 

De kleurplaat is gemaakt op basis van aflevering 2, de waslijnopdracht. Én de lievelingsopdracht van Merel. Onderaan de kleurplaat zie je de tijd staan, als je die tijd op zoekt in de aflevering vind je precies hetzelfde beeld. Zo zie je precies hoe je de kleurplaat in kunt kleuren.

Handgetekende kleurplaat

Zo’n handgetekende kleurplaat maak ik op basis van een videostill of foto. Heb je zelf een mooie foto van je huis, boot, etc. en wil je daar een mooie plaat van aan de muur? Neem dan even contact met me op en mail de foto mee. Dan kan ik beoordelen of hij omgezet kan worden in een handgetekende plaat. Meestal kan dit wel… Mijn mailadres is: scharrelhippie@outlook.com.

Sfeerimpressie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s