Tip: inpakpapier van de Albert Heijn

Heb je ooit weleens goed gekeken naar het inpakpapier van de Albert Heijn? Die is écht te leuk, zeker met het oog op de zomervakantie. Op het inpakpapier staan onder andere plaatjes van: Toscane, New York en Valencia.

Het patroon herhaalt zich wel vaak, maar er staan toch 10 mooie, vintage-achtige plaatjes op. Die kun je uitknippen en voor je Bullet Journal gebruiken. Ik heb ze gebruikt om een Top 10 Wishlist te maken voor 2019/2020.

Top 10 Wishlist bestemmingen
Nu kan ik natuurlijk heel fancy 10 plaatsen op mijn wishlist zetten zoals: Spanje, Noorwegen, Australië en Canada; maar dan weet ik nu al dat ik geen enkel vinkje kan zetten. Dus ik dacht: iets minder fancy, wel realistisch. En hé, waarom zou het eigen land niet leuk zijn?
Het is dan ook geen top 10 bestemmingen in mijn leven of zo, maar gewoon wat leuk is en dit jaar/volgend jaar haalbaar. We willen wat plaatsen in Nederland bezoeken en we willen heel graag een keer naar Groot-Brittanië. Vandaar dat ik deze plaatsen heb gekozen. Het hoeft niet allemaal perfect,

 

niet iedereen hoeft te gaan backpacken in Australië.

Laten we gewoon lekker realistisch durven zijn!

IMG_20190307_140841_resized_20190307_043952641

P.S. Ik ben nog maar een paar maanden aan het bloggen en ik beloofde elke maandag een bujo-post, elke woensdag een DIY en elke vrijdag een leuke tip. Nu ziet mijn week er elke week anders uit, en daardoor is zo’n strak schema eigenlijk niet zo handig. Dus in plaats van steeds te stressen, let it go… Ik plaats elke week een bujo, DIY en een tip, maar niet meer op vaste dagen. Abonneer je op mijn blog, dan mis je niets!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s