Tip: Brownies per post

Brownies? Zei hier iemand brownies? WAAR???

Als er één lekkernij is waar heel veel mensen dol op zijn, dan zijn het brownies. Het is gewoon de pérfecte balans tussen alles wat niet in de schijf van vijf staat. En soms maakt dat lekker helemaal niets uit.

En hoe leuk is het, om die heerlijkheid gewoon zo – huppetee alsjeblieft dankjewel – door je brievenbus heen geschoven te krijgen? Geen vieze keuken. Gewoon dat prachtige doosje op tafel zetten, water koken, theetje hengelen, tijdschrift wat nog steeds in het plastic zit uit zijn jasje bevrijden, en dan… Dat kartonnen doosje openen…

Brownies per post
Een beetje dat idee is ‘Brownies per post‘. Op hun website kun je brownies én blondies kiezen: blondies met macadamianoten, peanutbutter brownies, met hazelnoten, uiteraard een versie met karamel zeezout, stroopwafelbrownies, my favorites: frambozenblondies en nog veel meer.

Heb je eenmaal een smaak gekozen? Of naja, hoe doe je dat eigenlijk: kiezen… Als je die kunst onder de knie hebt wordt de brownie of blondie die jij hebt gekozen verpakt in een doosje met 6 brownies. Kom je er echt niet uit? Dan kun je ook gaan voor een doos met 2 soorten smaken of, voor de echte twijfelaars (of lekkerbekken) voor 4 soorten. Als je je order voor 16 uur plaatst, worden de brownies of blondies de volgende dag geleverd.

Fairtrade, biologisch, ambachtelijk én super lekker…
Dat klinkt als een goede combi toch? Brownies per Post zorgt ervoor dat al hun ingrediënten fairtrade en biologisch zijn. De brownies en blondies worden ambachtelijk gebakken met echte Belgische chocolade en biologische roomboter. Op de website staat dat de brownies goed gevuld zijn, smeuïg, vol, rijk en compact. En ik kan je vertellen: dat is echt zo. Het is absoluut geen opgepofte lucht! De brownies zijn dan ook 50 gram per stuk, en voor 7 x 3,5 x 2,8 cm per brownie is dat behoorlijk zwaar.

Wie maakt jouw brownies?
Het leuke van Brownies per Post is dat ze ook heel transparant zijn. En dat klinkt lekker anno nu, maar bij Brownies per Post is het in ieder geval ook echt zo. Kijk maar eens op deze pagina, daar zie je een reeks foto’s van wat er gebeurt voor jouw brownies in de brievenbus belanden. En wie dat allemaal doet. Leuk om te weten toch? En… er zit veel handwerk in, niks geen lopende band werk…

Sfeerimpressie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s