Shoptip handlettering!

Het ontbijt bestond vanmorgen uit een pakket reclameblaadjes. Even doorbladeren, boodschappenlijstje ernaast en toen: hé! 

Kruidvat
IMG_20190205_104054_resized_20190205_110115319Bij de kruidvat is er deze week een actie met brushpennen en een boek over Creatief Handletteren, genaamd: ‘Het grote dikke boek voor fantastisch creatief handletteren’. Daar moet je dus een eind mee komen, zeker aangezien er een deel 1 en deel 2 is. De boeken zijn 3,99 euro per stuk.
Wat betreft de brushpennen: er zijn 3 verschillende pakken van 12 brushpennen. Eén pak multicolor, één pak blauw-groen tinten en een pak rood-geel tinten. Het speciale aan de brushpennen is dat ze tegelijk fineliner zijn. Dus de ene kant is een brushpen, de andere kant is een fineliner in dezelfde kleur. Ideaal omdat je brushpennen en fineliners vaak samen gebruikt. De brushpennen zijn 2,99 euro per pakje.
De actie is geldig van 4-10 februari. Hier vind je de actie in de folder.

Daarnaast hebben ze nog een actie die niet in de folder staat. Een ‘Diana Leeflang Handlettering Set‘, voor 2,99 euro. Dit is een startpakket voor als je wilt beginnen met handlettering.

Bruna
IMG_20190205_104121_resized_20190205_110114912De Bruna heeft ook een aanbieding op het gebied van knutselfrutseltekenen. Zij hebben de Ecoline Brushpennen in de aanbieding. Het multicolorpak met 10 brushpennen voor 14,99 euro (in plaats van 19,99 euro). Die aanbieding is van 4 tot 17 februari.
Online zag ik de actie gek genoeg niet staan, maar in het krantje dus wel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s