BuJo: Maandthema februari

Februari, de maand waarin de liefde gevierd wordt. Niet zo moeilijk om een maandthema te kiezen! Toch wilde ik er een originele draai aan geven om niet verstrikt te raken in een eindeloos roze/rood hartjes festijn.

Ik heb daarom gekozen voor ‘de vossen in de wijngaard’. In de Bijbel staat een tekst over de liefde, dat je moet oppassen voor vossen in de wijngaard. Daar wordt mee bedoeld dat kleine ergenissen (de vossen) de liefde (de wijngaard) stuk kunnen maken. Zoals: ‘Hij doet altijd dit…’, ‘Zij is nooit….’, enz.

De liefde vieren
Want ja, we moeten de liefde zeker vieren! Maar het is ook nodig om de liefde in stand te houden. De komende maand wil ik daar dus bij stil staan. Niet zomaar een weekoverzichtje, maar juist ook stilstaan bij de liefde, ons huwelijk, ons gezin, ons thuis. Waarderen wat je hebt ❤

IMG_20190204_215945_resized_20190204_100007857

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s