Serie: Low-budget babykleding #3

Gratis en low-budget online
Deze ken je natuurlijk wel, Marktplaats. Op Marktplaats bieden mensen hele pakketten baby/kinderkleding aan. Zoek op ‘jongen maat 62’ bijvoorbeeld, en je krijgt een heel aanbod.

Je hebt ook verschillende gratis sites. Daar is het aanbod iets minder groot, maar als je elke week de website even checkt heb je snel geluk!
http://www.marktplaats.nl, zoekterm ‘gratis’ of zoeken op wat je zoekt zoals ‘babykleding’ en dan de prijs laag-hoog zetten;

Nieuwe low-budget kleding

Wil je nieuwe kleding, maar wel low-budget? Abonneer je dan op de nieuwsbrieven van zalando-lounge en limango. Die websites hebben snel wisselende acties van bekende merken, met kortingen tot 70%!

Goedkope winkels
Voor je baby shoppen bij Zeeman of Wibra en dergelijke, is hartstikke slim. De designs zijn echt leuk. De kwaliteit is misschien iets minder dan Noppies, maar ze groeien er zo snel uit dat dat niet uit maakt. Mijn dochter had in maat 56 een jurkje van Noppies en een van Zeeman, ze waren allebei leuk en ze liggen na 4 keer dragen nu allebei weer in een doos. Beiden nog zo goed als nieuw.

Facebook
Ook op Facebook zijn er hele ladingen kleding beschikbaar. Er zijn verschillende soorten groepen waar je kleding kunt aanbieden en afnemen. De zogenaamde ‘kopen en verkopen groepen’.
Bijvoorbeeld:
– Kleding van baby tot dames en heren
– Tweedehands baby/meisjes kleding te koop
– Baby, kinder, kleding/speelgoed budget
– baby/kinder kleding en spulletjes verkoop
Zoek op ‘kleding baby’ en je vind een hele waslijst aan groepen, soms ook regionaal. Dat is helemaal ideaal want dan heb je het zo opgehaald en ben je geen verzendkosten kwijt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s